Allt du vill veta om examinationer

På den här sidan hittar du information om olika examinationsformer, hur du anmäler dig och vilka regler och rättigheter som gäller.

Examinationsschema

Var hittar jag mitt examinationsschema?

Institutionen för vårdvetenskap
Examinationsschemat för sjuksköterskeprogrammet hittar du här, Länk till examinationsschemat Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Institutionen för socialvetenskap
För socionomprogrammet finns det ett dokument per kurs som heter ”Examinationsformer och lärandemål” som ger detaljerad information om alla examinationer på kursen. Dokumentet finns på din kurssida i itslearning. På itslearning finns det per termin även en lista med datum för omexaminationer. Här hittar du examinationsschemat, Länk till examinationsschemat Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Institutionen för civilsamhälle och religion
Teologiprogrammet
Du anmäler dig till salsexaminationer via Ladok. Det gäller både ordinarie examinationer och omexaminationer. För examinationsdatum se schemat för din kurs, som ligger på hemsidan Länk till annan webbplats.. Omexaminationer som inte är salsexaminationer, till exempel hemexaminationer, arrangeras efter överenskommelse med din lärare. Här hittar du examinationsschemat, Länk till examinationsschemat Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Se här hur du filtrerar i examinationsschemat. , 188.4 kB.

Frågor om examination

För frågor om examination, kontakta kursansvarig.

Frågor om anmälan till examination

Är du osäker om du är anmäld till en examination? Se ”Anmäl dig till examinationer” eller kontakta examinationer@mchs.se

Frågor om aktuell kursregistrering

Har du frågor om din aktuella kursregistrering? Kontakta utbildningsstod@mchs.se

Sidinformation

Senast uppdaterad:
15 februari 2024