Sahereh Roshandel, chefsjuksköterska Ersta sjukhus, poserar i en grå kavaj framför ett fönster och ler vagt.

Sahereh Roshandel, chefsjuksköterska vid Ersta sjukhus.

Välkommen att uppmärksamma internationella sjuksköterskedagen 8 maj

Marie Cederschiöld högskola bjuder i samarbete med Ersta sjukhus in sjuksköterskestudenter och lärare till en gemensam eftermiddag på Ersta sjukhus för att uppmärksamma internationella sjuksköterskedagen.

Medverkar gör Oili Dahl från Svensk sjuksköterskeförening som kommer att prata om kliniknära utveckling och forskning. Även högskolans forskare kommer att prata om kliniknära forskning.

Utöver högskolans anställda och studenter kommer även chefer och sjuksköterskor vid Ersta sjukhus att närvara. Projekt från sjukhuset som presenteras är bland annat omvårdnadsgrupper för kvalitet.

Från kl. 12 är det lunchmingel och postervisning som sedan fortsätter med givande workshoppar från kl. 13, där sjuksköterskans roll står i fokus.

Vi vill skapa akademisk höjd! Med en kontinuerlig samverkan mellan sjukhuset och högskolan vill vi dela kunskap, erfarenheter och till och med resurser. Vårt samarbete kan bidra till förbättrad vårdkvalitet, främja forskning och utbildning samt stimulera innovation. Vi hoppas att alla medverkande ska få en inspirerande och givande eftermiddag med många samtal och erfarenhetsutbyten tillsammans, säger Sahereh Roshandel, chefsjuksköterska vid Ersta sjukhus.

Välkommen! Läs mer och anmäl dig till dagen här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Övrig information

  • När: Onsdag 8 maj, kl. 12–15
  • Var: Ersta sjukhus, plan 8

Sidinformation

Senast uppdaterad:
2 maj 2024