Två glada studenter sitter vid vid ett bord i en korridor och tittar på en person som pratar och som har ryggen mot kameran.

Temadag: Influera mera!

Studentinflytande är temat under Pedagogikens dag, 23 april. Alla studenter är välkomna att träffa varandra och lärare för att prata om hur vi tillsammans kan utveckla studenternas inflytande över sin utbildning. Som bonus får alla studenter som deltar lunchmacka och merch.

Varje år håller Marie Cederschiöld högskola i Pedagogikens dag, en temadag för att stärka utbildningen på olika sätt vid lärosätet. I år är temat studentinflytande. Studenter och lärare möts under en halvdag 23 april för att samtala om hur du som student kan få mer inflytande över din utbildning. Alla studenter som deltar på plats får dessutom en lunchmacka och merch! För dig som går distansutbildning finns möjlighet att delta digitalt vid alla moment under temadagen. Vill du vara med? Anmäl dig senast 18 april.

Program i korthet:

  • Vad tycker studenterna om utbildningen enligt den senaste studentenkäten?
  • Studentkåren berättar om sin verksamhet och hur du kan engagera dig i studentinflytandet.
  • Workshop om nya mötesformer mellan studenter och lärare och hur dessa kan bidra till att stärka studenternas inflytande över sin utbildning.

Plats: Aulan, Stigbergsgatan 30

Tid: tisdagen 23 april 2024, kl. 9–12 (inkl. fika och lunchmacka)

Sista anmälningsdag: 18 april

Har du frågor? Kontakta studiehandläggare jonna.cannelin@mchs.se

Sidinformation

Senast uppdaterad:
19 april 2024