En solig dag där gatan är full av människor som går i prideparaden. Prideflaggor skymtas överallt och även några gröna träd i bakgrunden.

Anmäl ditt intresse för att delta i Pride 2024

3 augusti är det dags för årets Pride-parad. Som student vid Marie Cederschiöld högskola kan du delta tillsammans med högskolan och andra lärosäten i Academic Pride.

Stockholm Pride Parade 2024 startar lördagen 3 augusti kl. 13.00 vid Norr Mälarstrand. Den cirka 4,5 km långa promenaden till Östermalms IP tar ungefär 2–3 timmar att gå.

Academic Pride är ett samarbete mellan olika lärosäten och samordnas i år av Kungliga tekniska högskolan (KTH). Både studenter och anställda vid högskolan välkomnas att gå med Academic Pride i prideparaden genom att anmäla sitt intresse via mejl till viktoria.wallin@mchs.se

På morgonen innan prideparaden startar finns det även möjlighet att delta i pre-pride tillsammans med andra från Marie Cederschiöld högskola och de andra lärosätena. Om du vill anmäla dig till pre-pride så registrerar du ditt deltagande här Länk till annan webbplats..

Sidinformation

Senast uppdaterad:
7 juni 2024