Ersta Sköndal högskolas logotype
Marie Cederschiöld högskolas logotype

Studentwebben

Sök på Google

MENY

Vill du vara med och påverka framtida lärosalar?

Högskolans campus-projekt, där de två campusen Sköndal och Ersta blir ett enda campus, närmar sig. Tiden för flytt från Sköndal beräknas till årsskiftet 2022/23. Inför det byggs det om och inreds på Campus Ersta.

Vi vill gärna ta del av era tankar och synpunkter gällande möbler och annan inredning i lärosalar, grupprum och andra studieplatser.

Under april kommer det därför finnas en utställning/workshop på respektive campus. Det kommer finnas pannåer med kulör, material och provmöbler. Det finns även möjlighet att träffa inredningsarkitekterna vid två tillfällen. Vid dessa tillfällen finns enklare förtäring för deltagarna.

  • Måndag den 25 april kl 11.30-14.00 är inredningsarkitekterna på campus Ersta i sal 5 samt i trapphuset på plan 5 på Stigbergsgatan 30. (Utställningen är sedan tillgänglig på campus Ersta i entrén från 25 april fram lunch onsdag 27 april).Teamslänk till genomgång av inredningsarkitekterna för dig som inte kan delta på plats. Klicka här för att ansluta till mötet. Länk till annan webbplats. (mötet kommer att spelas in för att ev. kunna tillgängliggöras efteråt)
  • Torsdag den 28 april kl 12.00-14.00 är inredningsarkitekterna på Campus Sköndal i sal Havel och i Botvids övre på Herbert Widmans väg 12.Efter inredningsarkitekternas genomgång i Havel finns utställningen tillgänglig i Botvids övre på campus Sköndal till och med lunch måndag 2 maj. Klicka här för att ansluta till mötet Länk till annan webbplats. (mötet kommer att spelas in för att ev. kunna tillgängliggöras efteråt)

Varmt välkomna och dela av er med era tankar!

Senast uppdaterad: .

vÅRA CAMPUS

Campus Ersta
Stigbergsgatan 30
Box 11189, 100 61 Stockholm

Campus Sköndal
Herbert Widmans väg 12
Box 441, 128 06 Sköndal

kontakt

Kontakt med lärarna
Studenter når lärarna bäst via lärplattformen Itslearning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kontakt med studiehandläggarna
utbildningsstod@mchs.se

Kontakt med biblioteket
biblioteket@mchs.se

Kontakt med uppdragsutbildningen
uppdrag@mchs.se

Copyright © 2022 Marie Cederschiöld högskola. Alla rättigheter reserverade