Ersta Sköndal högskolas logotype
Marie Cederschiöld högskolas logotype

Studentwebben

Sök på Google

MENY

Successiv återgång till campusförlagd undervisning till hösten

Högskolan återgår till campusförlagd undervisning och examinationer under hösten i den takt det är möjligt.

I enlighet med rekommendation från Folkhälsomyndigheten från 18 mars 2020 har högskolan bedrivit all undervisning på distans. Den 29 maj tillkännagav regeringen att rekommendationen ändras och att högskolor och universitet kan återgå till campusförlagd utbildning från och med den 15 juni 2020. Regeringen anger samtidigt att lärosätena har ett fortsatt stort ansvar att anpassa verksamheten i linje med de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten utfärdar för att begränsa smittspridningen i samhället. Ett stort personligt ansvar ligger därför på personal och studenter vid högskolan att hålla avstånd, tvätta händerna och stanna hemma vid minsta tecken på sjukdom.

Högskolan återgår till campusförlagd undervisning och examinationer under hösten i den takt det är möjligt. Från den 10 augusti öppnar campuslokalerna, med tydliga direktiv om hur fysiskt distans ska upprätthållas samt att regler kring deltagarantal vid offentliga tillställningar ska följas för event med externa gäster. Beslutet innebär att studenter kommer att behöva genomföra sina studier både fysiskt på plats på campus och via on-line/på distans.

Beslutet kan omprövas om det skulle visa sig att regering och myndigheter ger nya direktiv som påverkar högskolans verksamhet.

Senast uppdaterad: .

vÅRA CAMPUS

Campus Ersta
Stigbergsgatan 30
Box 11189, 100 61 Stockholm

Campus Sköndal
Herbert Widmans väg 12
Box 441, 128 06 Sköndal

kontakt

Kontakt med lärarna
Studenter når lärarna bäst via lärplattformen Itslearning Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

Kontakt med studiehandläggarna
utbildningsstod@mchs.se

Kontakt med biblioteket
biblioteket@mchs.se

Kontakt med uppdragsutbildningen
uppdrag@mchs.se

Copyright © 2022 Marie Cederschiöld högskola. Alla rättigheter reserverade